Vuxenleksaker för alla smaker

Vuxenleksaker för alla smaker

Om man ska ge sig själv njutning så räcker ens egna händer och fantasi ganska långt. Att utforska och lära känna sig själv är även en viktig del i att kunna njuta fullt ut tillsammans med någon annan. Att ta hjälp av sexleksaker kan både vara spännande, lärorikt och njutningsfullt på ett sätt som du kan ha svårt att få till med bara dina händer. Det finns en hel del vuxenleksaker att välja på, vissa är anpassade för kvinnor andra för män och sedan finns det dom som går att använda av båda könen. Lovestore är en butik som har ett stort utbud av många olika sorters vuxenleksaker. Den finns både online och som fysisk butik på Södermalm i Stockholm. 

Bland annat finns dessa tre njutningshöjare i deras sortiment:

Screaming O Jackits Stroker Pad – En så kallad ”stroker pad” som man använder bäst genom att hälla lite glidmedel på och ha den i handen medans man runkar. Den är mönstrad för extra stimulans och ger en mer tillfredställande onani upplevelse.

Satisfyer Men Heat Vibration – Ger en känsla av vaginal- och oralsex. En slags lösvagina som är utrustad med en innovativ värmefunktion som gör upplevelsen otroligt realistisk. Det finns tre olika inställningar för värme upp till 40 grader. Insidan är gjord av mjukt silikon och använder man sig av vattenbaserat glidmedel känns den ännu skönare. Den har 70 olika vibrationskombinationer, magnetisk USB laddning och är 100% vattentät!

Je Joue MiMi – Är en smakfullt utformad vibrator som kan ge ifrån sig riktigt starka vibrationer. Den är badvänlig, näst intill ljudlös, har fem olika styrkor och fem pulserande lägen. MiMi laddas magnetiskt för att kunna vara 100% vattentät. 

Plocka fram datorn och kolla utbudet på vuxenleksaker, det finns helt säkert något som passar just dig. Beställer du från Lovestore kan du dessutom vara säker på att varan levereras i ett diskret paket.