Större och maffigare bil med flakkåpa

Är du på jakt efter en flakkåpa till din pickup? Har du inte haft en tidigare så kommer denna investering innebära stora förändringar till det bättre. Med en snygg flakkåpa får du inte bara en större och maffigare bil, du får också utrymme till så mycket mer. 

Och vet du vad? Med en flakkåpa får du behålla flakbilens flexibilitet samtidigt som du får ett effektivt skydd mot smuts, regn, snö och temperatursvängningar. Dessutom bidrar en låsbar flakkåpa till minskad stöldrisk. Det kan ju nästan inte bli bättre, eller hur? 

 

Nytt eller begagnat – vad är bäst?  

Står du och vacklar mellan nytt och begagnat? Har du möjlighet; välj nytt! Då har du större möjlighet att få en flakkåpa som passar perfekt på just din pickup. Självklart skall kåpan vara lackad i samma kulör som bilen. Vill du ha en modell som tål temperatursvängningar? Då ska du välja en flakkåpa tillverkad i kolfiber. 

Är du ute efter en flakkåpa som integreras med karossen och följer bilens linjer perfekt? Ta en titt på Snugtops flakkåpor. Snugtops kåpor tillverkas i USA och har funnits på marknaden sedan 1959. Kåporna tillverkas i glasfiber, har förstärkta tak och levereras lackerade i bilens kulör. Dessutom är de försedda med både innerbelysning och extra bromsljus. Självklart finns det även låsbara modeller.

 

Flera modeller att välja mellan 

Flakkåpor finns i flera olika utföranden och modeller. Är du osäker på vilken modell du ska välja? Börja då med att fundera på vad du ska använda din pickup till, vilken stil du vill ha och vilken image du vill ge din pickup. Men om du kommer fram till att en flakkåpa inte är rätt för dig? Då kan det vara bra att veta att det finns andra alternativ att välja mellan. Vad sägs om en rolltop, flaklock eller ett vikbart flaklock?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *