Steg för steg tar dig i mål

En sak per dag.
Det är ett framgångsrikt och välbeprövat recept för att nå fram till sina mål.

Att göra en sak per dag som gör att vi hela tiden arbetar oss framåt mot det vi vill ha är ofta en förhållandevis lätt sak att göra. Naturligtvis kräver detta att du från början sätter dig ned för att skissa upp en plan – annars är det svårt att veta vilka steg du ska ta under processen. Men efter denna inledning så fungerar faktiskt ”en sak per dag” förvånansvärt bra.

Fördelen är att du lurar dig själv lite. Genom att hela tiden ta små steg så är det svårt att komma på ursäkter för att inte spendera en liten stund varje dag på ditt projekt. Vad det än må vara.

Ska du till exempel montera ihop någon möbel – börja med att skaffa nya batterier till dina verktyg från Batterionline.se.
Medan du väntar på din beställning så ser du till att göra iordning din arbetsyta. 
Nästa steg är sedan att se till att det finns plats för den nya möbeln när monteringen väl är färdig.

När batteriet väl har kommit kan du skrida till verket direkt och börja montera.
När du väl sedan är färdig med allt är det bara att ställa allt på plats och städa undan.

Nu har du plötsligt blivit färdig med ditt projekt utan att det tog mer än några nedslag per dag.
Vissa av oss kanske trivs med att göra allt i ett svep – men för dem som gärna kommer på ursäkter så kan denna metod vara väl värd att prova på.

Fattar du tycke för den kan du helt enkelt bara börja applicera den på övriga dela av ditt liv. Ska du till exempel flytta så är detta ett sätt att få en omfattande process att bli mer lätthanterlig och övergripbar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *