Solskensmorgon

Solskensmorgon

Bland det bästa jag vet är när man vaknar på morgonen, drar på sig morgonrocken och kliver in i ett kök där kaffebryggaren står redo att brygga morgonens första underbara kopp kaffe. Något som gör upplevelsen ännu bättre är om man kliver in i ett kök som lyses upp av morgonens första solstrålar. Tidigare har jag bott i en liten hyreslägenhet med ett litet och mörkt kök. Det fanns ett litet fönster på rummets kortsida som skulle förse köket med ljus, något som sällan lyckades om det inte var en extremt ljus och solig dag. Morgonkaffet var fortfarande gott men saknade det där lilla extra när man bara kan sitta vid sitt bord och njuta av en lugn och skön start på dagen.

Så för några månader sedan hände det plötsligt, jag fick tag på en bostadsrätt som jag faktiskt hade både råd med och fick till och med lite pengar över till att renovera och fixa till den. Nackdelen med den här i övrigt, enligt mig, perfekta lägenheten var att den också bara hade ett litet fönster i köket. Så jag började kolla runt på vad man kunde göra för att fixa till det så att mina morgnar skulle kunna bli så underbara som möjligt. Efter lite letande hittade jag sidan https://www.sparfonster.se/ där jag kunde gå in och få måttbeställda fönster levererade både snabbt och billigt. Som tur är har jag också en snäll och duktig släkting som hjälpte mig att sätta in fönstret så fort det levererats.

Så nu kan jag få den där absolut perfekta morgonen, då jag kliver upp ur sängen, drar på mig morgonrocken och kliver in i ett kök som fullkomligt badar i ljus och solsken. Sen sitter jag där och njuter av min morgonkaffe och tittar ut genom mitt stora fönster, världens bästa start på dagen!