Skicka paket

Det finns många tillfällen när man ska skicka paket eller andra leveranser. Oavsett vad man skickar är det skönt att ha koll på vart leveransen befinner sig och veta att man skickar den på ett tryggt sätt. Med Billigtpaket.se kan man snabbt och enkelt skicka paket och leveranser som använder sig av fx DB Schenker Sweden. Med Schenker privpak kan man skicka paket från dörr till dörr och veta att det tryggt kommer fram. Schenker har flera olika fraktalternativ som lastbil och tåg men också färja och båt. Schenker har över 1600 ombud runt om i Sverige där man enkelt kan lämna sitt paket, oavsett om man ska skicka till företag eller privatperson. Har man större och/eller tyngre leveranser kan man istället lämna in leveransen på en Schenker-terminal.

Hos Schenker behandlas alla paket och leveranser lika, oavsett värde. Har man något extra värdefullt kan man dessutom lägga till en varuförsäkring, ifall olyckan skulle vara framme så leveransen kommer bort eller blir skadad. Ibland skickar man också paket eller leveranser där mottagaren ska betala innan de får varan, då kan man använda sig av eftersändning. Det ska vara enkelt och smidigt att skicka saker och hos Schenker går det alltid att hitta en lösning. Man kan dessutom hela tiden följa leveransen och se vart den befinner sig. Hos Schenker går det till och med att skicka varor som ska hållas kylda då de har över 800 lastbilar med kyl- och frysaggregat som kör ut leveranser både i Sverige och övriga Europa. 

Ibland kan det vara svårt att veta vad som gäller kring paket och leveranser som måste förtullas men hos Schenker kan man få rådgivning med både import och export. Man kan dessutom lämna bort hela ansvaret genom att skriva en fullmakt så sköter Schenker det åt dig. När man ska skicka försändelser av olika slag är det viktigt att skicka med en leverantör som känns trygg och det gör Schenker.