Skicka paket billigt och smidigt

Skicka paket billigt och smidigt

Paket.se erbjuder både privatpersoner och företag massor av leveranstjänster till mycket förmånliga priser tack vare sitt nära samarbete med alla de stora leveransföretagen. Paket.se startade upp sin verksamhet 2012 och målet har alltid varit att samla de största och bästa leveransföretagen och jämföra tjänsterna för att kunder ska kunna få fram det absolut bästa alternativet på ett snabbt och smidigt sätt.

Oavsett om man är ett företag eller privatperson som vill skicka en vara eller ett dokument så hittar Paket.se den bästa och billigaste lösningen. Då man samarbetar med TNT, DHL, FedEx, Bussgods, UPS och Postnord så kan man som kund vara säker på att man verkligen får det bästa alternativet. Allt du som kund behöver göra när det dags att skicka ett posten paket eller någon annan sorts leverans är att besöka Paket.se och knappa in informationen så kommer de bästa alternativen fram och du kan välja det som passar bäst. 

 

 

Tack vare Paket.se och dess stora samarbetspartners så är ingen leverans för stor eller för krånglig och det spelar ingen roll om det ska skickas inrikes eller globalt. De erbjuder mängder av tjänster till sina kunder där några av dem är leverans av dokument, paket, pallar, styckegods och flyttgods. Företag kan välja mellan flera leveranstjänster som dörr till dörr, ombud till ombud, ombud till dörr och terminal till terminal.

Det finns en perfekt lösning för alla som är i behov av en leveranstjänst och  det fina med Paket.se är att man alltid får det billigaste alternativet vilket annars kan vara svårt att gräva fram på egen hand. Allt man som kund behöver göra för att ta del av Paket.se och deras fina erbjudanden är att besöka hemsidan, knappa in informationen om leveransen som vikt, mått, försändelsetyp, avsändar- och mottagarplats och trycka på enter. Därefter visas de bästa alternativen och du kan välja det billigaste och smidigaste.