advertorial

Många tycker kanske att det har blivit svårare att hitta rätt lampa nuförtiden. Det finns liksom lite för mycket att välja på. Det är delvis sant, men det finns också många bra lampor att välja på. Väljer man sedan en LED-lampa så får man väldigt mycket lampa för pengarna.

LED-lampor är väldigt energieffektiva, vilket betyder att de nästan inte drar någon el alls. Man behöver inte fundera på om elräkningen ska sticka iväg bara för att man låter lamporna vara på i onödan, för de här lamporna märks knappt på räkningen. De håller dessutom väldigt länge och det är ju även bra för miljön.

Ljus och färger till alla hemmets vrår

Om man funderar på vad man skulle vilja ha för olika sorters ljus i de olika rummen hemma kommer man nog fram till att man vill ha olika ljus i olika rum. I köket vill vi se vad vi håller på med vid matlagning och annat, i sovrummet vill vi nog ha lite mysbelysning och i badrummet vill vi ha något som klarar fukt och vore det inte fint om man kunde dimma ljuset därinne?

Som tur är kan man hitta led lampor som passar till allt. Dessutom finns det lampor med olika färger på ljuset så kan du inte bestämma dig för bara en så trycker du bara på den behändiga fjärrkontrollen för att byta till en annan.

 

LED LAMPOR

Inte bara inomhus

Självklart finns det många fiffiga användningsområden för LED-lampor. Till exempel kan du placera ut lampor i trädgården för att skapa magi på ljumma sommarkvällar. Ja, inte bara på sommaren, med lampor i trädgården förlänger du dagsljuset även under andra årstider. 

Ett fint träd eller buske får en alldeles särskild fin siluett om man placerar en spotlight intill som lyser upp mot natthimlen. Likadant kan man placera ut lampor i dammar och fontäner – bara fantasin sätter gränser.