Semester vid Mälaren?

Stockholms skärgård är en otroligt vacker del av Sverige och för både fast boende och turister finns alltid mängder av nya kobbar och skär att upptäcka. Är ni en seglande familj eller en vandrande familj? Oavsett hur ni väljer att färdas är det ljuvligt att ta in på något av Stockholms alla tusentals hotell för natten. Vill du boka en längre period och undersöka större delar av området så kan det vara god ekonomi att boka ett mindre hotell utanför själva stadskärnan. Leta rätt på ett mysigt hotell i er prisklass med närhet till natur, Mälarens stränder och bra kommunikationer.

 

Mängder av sevärdheter

Inne i självaste Stockholms stad finns mängder av sevärdheter, såsom slottet, gamla stan, alla museer, trädgårdar och parker. Ute på Djurgården finns Rosendals trädgård, Skansen, Gröna Lund och Cirkus med mera. Att utgå från ett hotell och fylla en veckas semester med aktiviteter i stan är aldrig några problem. För den som redan kan city och vill se något mer bjuder Storstockholm på mängder av vacker natur. Här finns båtturer till gemytliga fiskesamhällen, till vackra öar i skärgården och mycket mer. Gillar du hantverk eller vill du vandra på vackra ängar, besöka bondgårdar och djur eller kanske bada vid en strand?

 

 

För stor och liten

Reser ni som familj eller reser du med vänner – kanske är det egen tid du längtar efter och du vill mysa och lyxa på hotell helt för dig själv? Oavsett vilken typ av semester det handlar om så ska du med fördel boka en bit ut från stadskärnan där naturen och vattnet finns inpå knuten. På ett litet mysigt hotell i Ekerö skulle du till exempel kunna avnjuta morgonkaffet i trädgården och promenader längs stranden. Ta er tid att leta upp nya lekparker och hundpromenader, ha nära till både shopping och äventyr vid Mälarens vackra stränder.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *