Profilprodukter är en del av helheten

Profilprodukter är en del av helheten

Bra och genomtänkta profilprodukter är en viktig del av ditt företags profilering och er marknadsföringsstrategi. Så tänk på vilket intryck ni vill göra och bygg en helhet där profilprodukterna är en av pusselbitarna. Kom ihåg att ni signalerar ert budskap och ert namn både i vardagen och vid mer speciella tillfällen, så skaffa olika profilprodukter för olika situationer. Kaffemuggar, pennor, block och kläder är vanliga profilprodukter som finns på de flesta kontor och används dagligen. Godis, ballonger, isskrapor och lypsyl är vanliga giveaways som ofta finns med på mässor och utställningar.

 

 

Miljön i fokus

De senaste åren har en viss typ av profilprodukter fått dåligt rykte på grund av miljöpåverkan och dåliga arbetsförhållanden. Var därför noga med att hitta en leverantör där miljömedvetenhet, etik och goda arbetsvillkor är i fokus. Många leverantörer har också ett särskilt sortiment av miljövänliga profilprodukter. Om ni letar Profilprodukter i Stockholm är https://www.ffprofilreklam.se/ ett exempel på en sådan leverantör.

Dessutom är det viktigt att ni hittar en samarbetspartner som har ett brett sortiment och som ni kan jobba med långsiktigt. När fantasin tar slut är det värdefullt att få hjälp med både inspiration och nyheter från någon som känner era behov väl.

 

 

 

Showroom ger hjälp på vägen

För att ni ska få en känsla för hur profilprodukterna ser ut och känns är det en bra idé att se dem på riktigt. Så ett hett tips är att välja en leverantör som har ett ordentligt showroom som ni kan besöka. Oftast är det lättare att fatta beslut om en produkt när man har sett den i verkligheten och inte bara som en bild på webben. Det är också enklare att ställa frågor och få svar på sina funderingar när man har den aktuella profilprodukten framför sig. Så underskatta inte värdet av ett personligt besök innan ni väljer samarbetspartner.