Känner du en auktoriserad låssmed i Stockholm?

Det kan alltid vara bra att ha ett nummer till en låsjour som kan rädda dig ur en trasslig situation. Det kan hända att du råkat tappa bort nycklarna på tunnelbanan när du är på väg hem sent på kvällen. Eller så har du blivit rånad och har inte längre nycklarna i behåll. Då vill du ha nytt lås och nycklar för större säkerhet. 

Men en låssmed kan behövas även utanför dessa nödsituationer. Som när du bygger hus och ska sätta i ytterdörr. Eller när det är dags att uppgradera lås på kontoret. Du kanske vill sätta i ett säkrare system för lås. 

Har du just flyttat in i en lägenhet eller villa kan du behöva extra nycklar till alla i familjen. Du kan be låssmeden göra kopior. Att ha en extranyckel hos en pålitlig granne eller kompis som bor nära är också en bra lösning att ha tillgänglig om du skulle råka tappa dina egna nycklar.

 

 

Använda passagesystem

Ett passagesystem är ett elektroniskt lås som håller koll på vem som kan komma in i en fastighet och vem som inte kan det. Ofta används då elektroniska nycklar och endast personer med tillstånd och som har denna nyckel kan komma in genom porten eller dörren. Dessa typer av lås är väldigt vanliga som portlås. Du kan även se passagesystem som lås för kontor eller förvaringsområden med dyrbart innehåll. 

Vill du installera ett passagesystem behöver du kontakta en auktoriserad låssmed i Stockholm med både erfarenhet och gott rykte. Kvalitet och miljövänligt arbete är två ord du bör söka efter när du letar efter en låssmed. Man ska aldrig tumma på kvaliteten när det handlar om säkerhet. Investera hellre i ett ordentligt säkerhetssystem istället för att förlora dina ägodelar, eller ditt liv vilket skulle vara ännu värre. Ta det säkra framför det osäkra.