advertorial

Man kan inte låta bli att förundras när man ser bilder på en lokal som precis har fått en genomgång och blivit berikad med ett härligt designgolv. Vilken skillnad det kan göra! Det är fortfarande samma lokal, samma planlösning, och i vissa fall till och med samma möblemang. Men att golvet kan ha så stor inverkan på helhetsupplevelsen, det tänker man ofta inte på förrän man lagt dit det. 

Om du är osäker på om det är rätt golv för din verksamhet eller ditt hem, så kan man ofta beställa gratisprover från leverantören. Då går det relativt snabbt att se om detta är golvet för dig, så att du kan vara säker på att det verkligen passar. En annan väg att gå är att bläddra igenom exempelbilder där ditt tänkta designgolv redan har använts. Det ger en väldigt bra indikation för hur det kommer se ut—och det är ju alltid inspirerande när man kan se förvandlingen som kommer att ske. 

 

image

 

Inspiration som håller länge

Är man sugen på att kolla närmare på en specifik typ av designgolv, bör man besöka https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/. Där presenteras en produkt vars mönster och typ av valörer passar lika bra i hemmiljöer som i kommersiella utrymmen. När man utforskar designgolv kan det också vara smart att kolla på sammansättningen av material för att styrka golvets hållfasthet och livslängd. Ska man investera i en finare typ av golv, vill man vara någorlunda säker på att det är ett golv som kommer att hålla länge.

Ta kontakt med din leverantör av designgolv redan idag och passa på att ställa frågor om produkten samt berätta vad din plan inför golvläggningen är. Då kommer du troligtvis kunna få väldigt många bra råd som du kan ta med dig när det väl är dags att lägga golv i dina lokaler.