Hitta ett konditori i Huddinge

Är det bästa du vet att sitta på ett konditori och prata med en kompis, dricka kaffe och äta något gott? Eller gillar du att köpa med dig något riktigt smarrigt och duka upp hemma på köksbordet, eller kanske i trädgården? Är du smörgåstypen eller bakelsetypen? Att fika är så enkelt, det kräver inte massa planering. När man fikar kan man umgås otvunget och spontant med sina vänner, oavsett om man sitter på konditori eller någon annanstans. 

Är du sugen på att hitta ett Konditori i Huddinge, och bjuda din bästis på något gott? Har ni mycket att prata om över en cappuccino eller en kopp te? Ni kan också ta med er muggen ut i parken och njuta av naturen medan ni pratar. 

 

Nybakat bröd

Finns det någon ljuvligare doft än den från nybakat bröd? När man kliver in på ett konditori eller bageri och möts av den varma doften så är det svårt att motstå. Det sätter igång tankar på ett varmt bröd med gott pålägg, och man kan nästan känna smaken när man står och väljer framför disken. Vad blir du sugen på, något till frukosten eller eftermiddagsfikat? Ett fluffigt, ljust bröd, ett kraftigt levainbröd, ett segt surdegsbröd eller ett riktigt mörkt fullkornsbröd?

 

Är det någon som fyller år?

Det är alltid roligt att överraska någon som fyller år med en härlig tårta. Är det ett barn som fyller år så kanske man beställer en alldeles speciell tårta med barnets älsklingsfigur på, kanske Hello Kitty, Spindelmannen eller någon annan. Det är bara fantasin som sätter gränser. 

Till en vuxen kanske du väljer hens favorittårta, exempelvis den klassiska Schwarzwaldtårtan eller en prinsesstårta. Så oavsett om du är ute efter en spontan träff, bröd till frukosten, eller någons födelsedagstårta så finns det alltid en god anledning att besöka ett konditori – ibland bara för doftens skull. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *