Ett nyckelplagg i herrgarderoben

Ett nyckelplagg i herrgarderoben

Ett par ljusa till den lätta sommarskjortan, ett par i shortsmodell på semestern eller kanske ett par gula till jobbkavajen för att lätta upp looken lite – chinos är utan tvekan ett extremt användbart plagg och ett måste i många herrgarderober. Som en korsning mellan avslappnade jeans och formella kostymbyxor, är chinos ett populärt val av brallor bland såväl yngre som äldre män. Chinos är enkla att både klä upp och ned, de passar till det mesta och tack vare att de så gott som alltid tillverkas i 100% bomull, håller de dessutom oftast en riktigt bra kvalitet. Snygga chinos till herr finns att hitta i de flesta klädbutiker. Hos t.ex. 2trendy.se finns ett brett utbud som definitivt är värt att kolla in!

 

 

Chinos som slimfit, stretch eller regular

 

Smaken är ju som bekant som baken – alla gillar olika och det gäller naturligtvis även när det kommer till kläder och deras passform. Medan somliga föredrar mer åtsittande byxor, gillar andra att ha det mer löst och ledigt. Beroende på vad som faller just dig bäst i smaken, finns det ett par olika chinosmodeller att välja mellan. Prova dig fram och känn efter om du trivs bäst i en smalare modell, en stretchig modell eller kanske en vidare byxa som inte sitter åt eller skaver någonstans överhuvudtaget. 

 

Pigga upp din outfit med färgglada chinos

 

Till skillnad från jeans och kostymbyxor som knappast kan skryta med de mest varierande färgskalorna, går det att hitta chinos i vilka härliga och uppiggande kulörerna som helst. Vilken färg gör dig gladast? Kanske ett par plommonlila, knallröda eller mörkblå? Hitta just dina favoritchinos och unna dig ett par i varje färg som tilltalar dig. För vare sig du gillar jordnära toner eller starka färger är chinos alltid ett säkert kort. Och ett absolut måste i varje stilsäker mans garderob.