En målare hjälper dig maxa vinsten i Göteborg

advertorial

Hur viktig är fasaden egentligen? Är det inte insidan som räknas? Jo, kanske hos människor. Men när det gäller hus är utsidan faktiskt superviktig. En husfasad fyller flera funktioner för huset. Dels skyddar den väggarna från väder och vind, och dels hjälper den till att ge ett trevligt intryck för andra boende i området. Och kanske ännu viktigare: den sänder signaler om husets status till potentiella köpare. Om du har en bostadsrätt i ett hus med sjavig fasad bör du genast säga åt styrelsen att göra research på sidor som https://www.gemab.eu/ där de kan läsa på mer om vad en målare i Göteborg kan hjälpa er med. Alla i föreningen kommer att tjäna på det, oavsett när medlemmarna tänkt sälja sina lägenheter.

 

 

Planera in en fasadmålning i god tid

Bostadsmarknaden i Göteborg är tuff just nu. Bostadspriserna i staden har stigit mycket de senaste åren, och många talar om att den utvecklingen inte kan hålla i sig så länge till. Som säljare är det viktigt att göra allt du kan för att maximera dina chanser till att sälja med bra vinstmarginal. Se till att jobba för att din brf ska anlita en professionell målare. Detta för att huset ska visa sig från sin bästa sida inför visningar och fotografering till prospekt. Men kom ihåg att börja i tid! Även om en bra målare i Göteborg får jobbet gjort snabbt behöver du lite marginal till själva visningen så att inte dina köpare möts av en byggställning det första de ser. 

Målare på hett plåttak

Det är lätt att glömma bort att även taket behöver målas om då och då. Den som kan stoltsera med ett nymålat plåttak kommer definitivt att ha ett försprång på bostadsmarknaden. Bättre sätt att övertyga en köpare om att föreningen har koll på läget finns nog inte.