Då ska du täcka för dina fönster

Har du någon gång spelat “anden i glaset”? Eller “spelat” är kanske fel ord att använda. Det är ju trots allt en seans. En seans som går ut på att kontakta andar från andra sidan. Döda människor vars andar fortfarande är kvar som möjliggör att vi kan ta kontakt med dem. En del varnar för den här seansen och menar att man riskerar att ta kontakt med väldigt onda väsen som kommer att förfölja en för all framtid. 

Någonting som dock är viktigt när man sysslar med anden i glaset är att tänka på vilka fönster som finns i närheten. Fönster till andevärlden. Det sägs att alla speglar fungerar som fönster till “andra sidan” under en sådan seans. Det inbegriper förstås alla dina vanliga fönster också, i synnerhet om du spelar när det är mörkt. Vilket det får antas att du gör. Fönster är ingenting du vill ha i det här fallet. I synnerhet inte vidöppna så att onda väsen kan komma in. 

 

Släpp in solen genom fönstret

Nej, fönster är desto bättre när de är till för oss människor. När du själv har kontroll över vem eller vad som tar sig igenom dina fönster. Varför de nu skulle välja fönstret och inte dörren, men strunt i det nu. Istället för att släppa in gastar och spöken genom dina fönster ska du släppa in solljus och frisk luft. Ljudet av sjungande fåglar. Öppna fönstret och lyssna på sorlet utanför. Med sådana följder har man ingenting emot att öppna ett fönster. 

Fönster som inte släpper in spöken och andar kan du köpa på klarwindows.co.uk. Eller, det är kanske inte någonting man kan garantera. Det handlar snarare om vad du gör med fönstret när det väl sitter uppe. Njut av ditt fönster. Men täck för guds skull över fönstret om du får för dig att spela anden i glaset.