Bo bekvämt och behändigt på ett litet Bed and Breakfast

Hotel Avenyn http://hotelaveny.eu/ ett mysigt B&B som ligger i ett lugnt område, bara några minuter från Gävles sevärdheter. Njut av din vistelse hos dem och utforska stadens skönhet! De erbjuder en rad olika boenden som erbjuder varm gästfrihet, bekväma sängar och en rad bekvämligheter som gör att du känner dig som hemma. Deras vänliga personal finns till hands dygnet runt för att hjälpa dig med alla dina behov och se till att din vistelse blir så trevlig och rolig som möjligt. Så om du letar efter en stressfri, hemifrån-upplevelse i Gävle är Hotel Avenyn det perfekta stället för dig!

Res med familjen eller ensam

Hotel Avenyns boende är perfekt för alla typer av resenärer. Du kan välja rätt rum för att passa dina behov och din budget, från standardrum till ett större. Om du letar efter extra utrymme har de också flera familjesviter tillgängliga. Alla dessa erbjudanden har moderna bekvämligheter som Wi-Fi, digital-tv och mycket mer.

Hotell

Känn dig som hemma

Dessutom erbjuder de en rad olika paket och specialerbjudanden som gör din vistelse ännu mer prisvärd.

Oavsett om du reser ensam eller med familjen kommer Hotel Avenyns varma gästfrihet att få dig att känna dig som hemma. Njut av deras utsökta frukost varje morgon, utforska alla sevärdheter och attraktioner som Gävle har att erbjuda och koppla av.

Varför välja ett Bed and Breakfast?

Ett Bed and Breakfast är ett bra alternativ till ett hotell som erbjuder dig mycket mer än bara en plats att bo på. Det är som att ha ett eget privat hem långt hemifrån, med alla bekvämligheter som finns hemma. Dessutom kan du njuta av den personliga servicen från deras vänliga personal och få chansen att träffa nya intressanta människor från olika kulturer.

Utforska Gävle

Gävle är en vacker stad med mycket att upptäcka. Ta en promenad längs älven, besök det närliggande slottet och ta en tur till Gävles berömda julmarknad. Njut av allt som den här pulserande staden har att erbjuda, från den fantastiska arkitekturen till det livliga nattlivet. Med så mycket att se och göra i Gävle du kommer aldrig att vilja åka härifrån!