editorial

När bilen går sönder.

Om du någonsin har varit i en situation där din bil har gått sönder och du inte vet vad du ska göra, behöver du en bilbärgare. Bilbärgare erbjuder 24-timmars vägassistans i Stenungsund och har samarbete med de flesta försäkringsbolag oavsett hel- eller halvförsäkring. De kan hjälpa dig att få bilen bogserad till närmaste verkstad och har även jourhavande däckverkstad. Så nästa gång du hamnar i knipa, kom ihåg att det alltid finns någon som hjälper dig – ring bara upp din bärgare i Stenungsund!

 

Transport av ditt fordon.

Bilbärgare har specialkonstruerade lastbilar som används för att transportera bilar från en plats till en annan. De finns i olika storlekar och kan vara antingen öppna eller slutna. De flesta biltransportörer har ramper så att de lätt kan lasta och lossa fordon.

bärgare stenungsund

 

Om du behöver transportera ett fordon, oavsett om det är din egen bil eller någon annans kan du alltid räkna med en bilbärgare. De är pålitliga, effektiva och framför allt finns de här för att hjälpa dig när du behöver dem. Så nästa gång du sitter fast vid vägkanten, tveka inte att ringa dem! Din bärgare i Stenungsund kommer mer än gärna att hjälpa dig oavsett vilken tid på dygnet så är bärgaren snabbt på plats. De har alltid jour och är redo att hjälpa till, så du kan vara trygg i vetskapen om att de har din rygg. Oavsett om du behöver en lastbil med platta för att transportera din bil eller en enkel bogsering.

Om du har ett punkterat däck, ett tomt batteri eller om bensinen har tagit slut i bilen kan en bärgningsbil hjälpa dig. De hjälper dig också om din bil har varit med om en olycka och behöver bogseras till en verkstad.

 

Oavsett vilken typ av problem du har med din bil kan en bärgare hjälpa dig. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.