Ansök om ett snabbt lån

Ansök om ett snabbt lån

Snabblån kan vara ett alternativ om du akut behöver extra pengar till en oförutsedd utgift. Det är ett så kallat kortvarigt lån som ska betalas tillbaka förhållandevis snabbt. Oftast är återbetalningstiden 30 dagar så det vänder sig till de som har en ordnad ekonomi och är inte ett lån som man tar till onödiga utgifter.

För att du ska kunna ta ett snabblån måste vissa krav vara uppfyllda. Du ska ha fyllt 18 år, helst ha en fast inkomst, inte vara registrerad hos Kronofogden och kunna bekräfta din identitet med BankId.

Det är viktigt att jämföra olika sidor på nätet för att hitta de billigaste snabblånen. På MoreBanker kan du ansöka och hitta de billigaste snabblånen online. Där fyller du i det belopp du vill låna och skickar låneansökan till den långivare du valt och bara efter några minuter får du ett svar. Om du fått lånet beviljat tar det 48 timmar innan du har pengarna på ditt konto. Väntetiden beror på att du ska ha en möjlighet att ångra att du skickat in en låneansökan.

Det finns en mängd långivare på marknaden som erbjuder lån med kortare eller lite längre återbetalningstid. En del långivare med mycket billiga lån är bland annat Bank Norwegian, Leasy minilån, Spargo Finans och Santander Consumer Bank. De har lån med låg ränta och ingen av dem frågar vad du ska använda pengarna till. Man bör också söka lån hos minst 3 långivare för att kunna jämföra och se vilken som har den lägsta räntan.

Många äger inte en bostad eller har en fast inkomst som oftast krävs för att man ska få ett lån i en konventionell bank. Fördelarna med ett snabblån är därför att man då inte behöver uppvisa någon säkerhet i form av en fast egendom som till exempel ett hus, lägenhet eller något annat objekt som har ett värde.